Fietspuzzeltocht Amsterdam

Op zoek naar een leuke en sportieve teamactiviteit in Amsterdam? Boek onze fietsspeurtocht in Amsterdam; vertrekkend vanaf de Beurs van Berlage op het Damrak, 1.5 minuut van het Centraal Station.

De speurtocht begint op het door u gewenste tijdstip met een warm welkom. (Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om aan te vangen met een kop koffie en/of gebak in het naastgelegen Beurscafé om de groep even mentaal voor te bereiden).

Na de uitleg en de uitreiking van de fietsen gaan de teams (van maximaal 8 personen) Amsterdam in. Tijdens de tocht zullen o.a. de Jordaan, het Oude Centrum en de Rosse Buurt de revue passeren. Er zal natuurlijk niet constant worden gefietst; er moet ook gewerkt worden aan de soms lastige – maar vooral leuke – opdrachten.

Er zit geen ‘als eerste binnen = bonuspunt’ in deze tocht verwerkt, omdat wij vinden dat iedereen de tijd moet krijgen om de vragen op zijn/haar tempo te moeten kunnen uitwerken. Vooral het samenwerken is belangrijk tijdens deze tocht.

Uiteindelijk komt iedereen weer bij elkaar voor een lekkere borrel. Na de controle van de antwoorden krijgen de winnaars hun welverdiende prijs.

De leukste manier om Amsterdam te ontdekken, is tijdens onze fietspuzzeltocht!

Prijs: € 25.00 p.p. (incl. btw) (€ 23.11 ex. btw)
Tijdsduur: 3 uur
Minimaal aantal personen: 10
 (max. 500)
Inclusief Spelleider, materiaal, consumptie en prijzen voor de winnaars        

Puzzeltocht Amsterdam

Copyright © 2020 Specialtours Amsterdam Tour Amsterdam.